Privatlivspolitik

Ejerskab

Brandet Kredsløb, hjemmesiden kredslob.dk og kredsløb.com ejes og drives af firmaet:

  • PowerNord IVS
  • CVR nr: 40424156
  • E-mail: info@PowerNord.com
  • Telefon: +45 31124913
  • Adresse: Skyttegade 10, 2200 København N
  • Fremover vil virksomheden blive omtalt som Kredsløb.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Kredsløb må godt gemme og behandle oplysningerne, jeg indsender i denne formular. Oplysningerne bruger Kredsløb til at sende mig svar, informationer eller lignende på min henvendelse. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til privatliv@kredslob.dk. Kredsløb bruger naturligvis mine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning og Kredsløbs privatlivspolitik, vilkår og betingelser. Giver I mine oplysninger videre til relevante databehandlere, er det kun til samarbejdspartnere i EU/EØS. Når du besøger vores website og service indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte hyppige tredjeparter ved digital annoncering. Vi anvender også Google Analytics til trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre websidens indhold og navigation. Der registreres kun anonyme informationer og vi har ikke interesse i hvordan du specifikt bruger vores websider. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på kredslob.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for vores kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website og service indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og/eller medlemsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller medlem, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet og facebook. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, ligesom vi også vil indhente oplysninger vedrørende dit kundeforhold hos forskellige elselskaber. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Se desuden vores vilkår og betingelser som du accepterer, når du bliver medlem hos Kredsløb

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af website og servicet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kredslob.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: PowerNord IVS

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Læs mere.