Elmarkedet og elaftalerne er langt fra gennemsigtige og det er sjældent noget man gider bekymre sig om i sin hverdag. Med en elmægler får du en rådgiver, som hjælper dig sikkert rundt på markedet og varetager dine interesser, når det handler om at få den bedste elaftale for dig. Det gælder både den billigste elaftale, eller den mest bæredygtige elaftale. 🌱🌎

Så hvad er en elmægler og hvordan kan de hjælpe dig?

Om du er boligejer, andelshaver eller lejer, kan du frit vælge elleverandør i Danmark. Så længe du modtager en elregning med dit navn på, har du faktisk ret til at vælge hvem der skal levere strøm til dig.

Dette giver dig mulighed for at undersøge de mere end 50 forskellige elleverandører og hundredevis af elaftaler på markedet, og skifte over til den elleverandør og elaftale som passer bedst til dig.

Det er dog de færreste danskere, som synes det er sjovt at sætte sig ind i et kompliceret elmarked, samt at bruge til på skifte deres elaftale.

Det er netop her en elmægler kommer ind i billedet!

En elmægler hjælper dig med at håndtere din elaftale. Det gør elmægleren ved at finde frem til den elleverandør og det elprodukt, der passer bedst til dig ud fra dine behov.

Hos Kredsløb hjælper vi dig ved automatisk, at skifte dig rundt mellem de etablerede elleverandører, så du altid har den bedste elaftale ud fra dit forbrug og dine ønsker. Du får altså automatisk den elaftale der passer bedst til dig 🤓⚡️